Ελένη-Φιντέλ

alt

Μαρία μου σε ευχαριστώ πολύ για όλα!!Είσαι εξαιρετική στη δουλειά σου! Η αγάπη σε αυτό που κάνεις σε κάνει ξεχωριστή!

Σε ευχαριστώ που βοήθησες τον Φιντελάκο μου να μάθει καλούς τρόπους και να υποδεχτεί με πολύ χαρά κ αγάπη το νέο μέλος της οικογένειας μου!

Ελένη-Φιντέλ

Τζίτζη

alt

Μαρία σε ευχαριστούμε για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε. Για τις ανεκτίμητες συμβουλές σου που μας βοήθησαν να συμβιώνουμε και να επικοινωνούμε με τη γλυκιά μας Τζίτζη.

Μας λείπεις πολύ και κυρίως στη Τζιτζούλα μας.

Η Tζιτζουλα μας ξεκίνησε πολύ νωρίς την εκπαίδευση σε ηλικία 2 μηνών. Αυτό μας ωφέλησε όλους. Στην φωτογραφία φαίνεται η υπακοή της στις εντολές "ξάπλα" και "μείνε".

Μαρία σε ευχαριστούμε πολύυυυυυ!!!!

Αντωνία και Ρόζη

alt

Η Μαρία είναι μια υπέροχη εκπαιδεύτρια αλλά και άνθρωπος! Έχω ένα Cockerάκι, τη Ρόζη μου, της οποίας η ράτσα είναι για όσους δεν τη γνωρίζουν λίγο "δύσκολη". Η Μαρία όμως κατάφερε να εκπαιδεύσει τη Ρόζη αλλά και εμένα μαζί και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Η εκπαίδευση γινόταν στο χώρο μας η Ρόζη το διασκέδαζε αρκετά κ υπεραγαπά τη Μαρία! Ήταν σαν ένα όμορφο παιχνίδι και για μένα και για κείνη. Έμαθε πολλά, άλλαξε τρόπους.. Έγινε μια μικρή κυρία! Μαράκι μου σ ευχαριστούμε που ήσουν και είσαι δίπλα μας και πότε μα ποτέ δεν κοιτάζεις την ώρα αλλά μόνο να γίνει σωστά κ με όμορφο τρόπο η θετική εκπαίδευση της Ροζούλας μου!

Μαράκι είσαι η καλύτερη !

Αντωνία και Ρόζη

Τζούντυ –Νέλλη

alt

Πριν από 6 χρόνια υιοθέτησα μια μαλτεζούλα κουταβίτσα. Η επικοινωνία μαζί της ήταν πολύ δύσκολη και η κουταβίτσα ήταν φοβική. Αποφάσισα να επικοινωνήσω με την Μαρία για να με βοηθήσει.

Η αλλαγή ήταν καταπληκτική! Η Μαρία ασχολήθηκε με την βασική εκπαίδευση της μικρής αλλά και την δική μου εκπαίδευση. Το μικρό δεν έμαθε μόνο τις εντολές αλλά και το πως να είναι πρόθυμη να μαθαίνει καινούργια πράγματα.

Αργότερα έφερα στο σπίτι ακόμα μια κουταβίτσα. Και η Μαρία πάλι βοήθησε ώστε να μάθουν και να αποδεχτούν η μια την άλλη. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Να είσαι καλά δασκάλα μας και σε ευχαριστούμε που μας έκανες καλά σκυλάκια !

Τζούντυ –Νέλλη και Σόφη

Zizel

alt

Σε ευχαριστώ Μαράκι μου για την υπέροχη εκπαίδευση και το χαρακτήρα που δημιούργησες στη Ζιζέλ μου, το κοριτσάκι μου !!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική δουλειά που έκανες με την όμορφη Ζιζέλ μου!!!

Oscar

alt

Η Μαρία είναι υπέροχος άνθρωπος, άριστη στη δουλεία της, με πολλή αγάπη για τα τετράποδα παιδάκια μας και ανεξάντλητη υπομονή! Μας βοήθησε να καταλάβουμε και να διορθώσουμε τη συμπεριφορά ενός πολύ δύσκολου χαρακτήρα, του Oscar μας, καθώς και να δεχτεί στο σπίτι το δεύτερο σκυλάκι μας, τον Brownie, χωρίς κανένα πρόβλημα!

Μαρία, σ’ ευχαριστούμε πολύ!

Αλεξάνδρα-Oscar-Brownie

Brown

Ο Brown είναι ένας γλυκύτατος σκύλος 2.5 ετών, που πήραμε για υιοθεσία. Φάνηκε από την αρχή η ευγένεια και η ηρεμία του, όμως στα μάτια του ήταν ζωγραφισμένος ο τρόμος! Φοβόταν τα πάντα: τους ανθρώπους, τους ήχους, τις απότομες κινήσεις... κι αυτό έκανε τη συμβίωσή μας εξαιρετικά δύσκολη. Δεν ήξερα τι είναι η εκπαίδευση, ούτε τι να περιμένω, αλλά ήξερα ότι τη χρειαζόμασταν οπωσδήποτε. Ρώτησα και μου σύστησαν τη Μαρία, επειδή αγαπάει πολύ τα ζώα. Η Μαρία, λοιπόν, με την απλότητα, την ηρεμία της και άπειρη υπομονή μας εξήγησε ότι ο τρόπος που εκφράζουμε την αγάπη μας - σαν κλασσική ελληνική οικογένεια - τρομάζει το Brown. Μας εξήγησε πώς σκέφτεται ένας σκύλος, πώς καταλαβαίνει το σεβασμό και τι μας λέει με τη γλώσσα του σώματός του. Μας παρότρυνε να του δώσουμε χώρο και ηρεμία, ώστε να νιώσει ασφάλεια, κι από κει κι έπειτα όλα έγιναν πολύ γρήγορα... Άρχισε να μας εμπιστεύεται, προσαρμόστηκε σύντομα στο νέο του περιβάλλον κι ανταποκρίθηκε πολύ καλά στις εντολές που του μαθαίναμε. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι τα μάτια του καθάρισαν από φόβο, έγιναν γλυκά, κουταβίσια, κι αυτός ένας παιχνιδιάρης, χαρούμενος και κοινωνικός σκύλος. Τελικά, η εκπαίδευση δε χρειαζόταν για να μάθει ο Brown να υπακούει σε 5 εντολές, αλλά κυρίως εμείς, για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί του. Κάτι που η Μαρία καταλαβαίνει πολύ καλά, γι αυτό και κάνει - με μεγάλη επιτυχία - ακριβώς αυτό: το διερμηνέα της σκυλίσιας γλώσσας στην ανθρώπινη!

Diego

Μας λείπει το face book, μας λείπει και το twitter.....μας περισσεύει όμως η ευγνωμοσύνη γιά ό,τι μας δίδαξες και όσα μας έδωσες γλυκιά μας δασκάλα !!

Σου στέλνουμε με το μήνυμά μας αυτό, χίλια ευχαριστώ και κάποιες φωτό να τις κάνεις ό,τι θέλεις....

πολλά πολλά σκυλοφιλάκια

Diego

Labrador ΡΙΤΑ

dog-training-photonew0140

Αγαπημένη μου δασκάλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με εκπαίδευσες ΘΕΤΙΚΑ!!!

Με αγάπη,

η μαθήτριά σου "ΡΙΤΑ"

Labrador Retriever

Υ.Γ: Ο μπαμπάς λέει και αυτός ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις συμβουλές σου!!!

Πικέ και Σίσσυ

dog-trainingphoto45

Φιλάκια δασκαλίτσα μας γλυκιά!!!! Σε ευχαριστούμε...

Πικέ,Cane corso

Σίσσυ, mini poodle

ΗΡΑ

dog-trainingphoto44Αγαπημένη μου δασκάλα σε ευχαριστώ για την θετική εκπαίδευση που μου έκανες...

Είσαι τέλεια …

με πολύ αγάπη " ΗΡΑ "

Η Ήρα είναι το σκυλί μου, pitbull terrier 17 μηνών. Χωρίς καθόλου βία έχει μάθει να φέρεται σωστά μέσα σε ένα σπίτι, χάρη στην κυρία Μαρία.

Κυρία αυτή η φωτογραφία αφιερωμένη σε εσάς!!!!!!!!!

Ευχαριστώ για όλα,

Σταμέλος Φάνης

Conan

Γεια , με λένε Conan!

Ήρθα στον κόσμο μια μέρα δίχως να γνωρίζω τους κανόνες συμπεριφοράς των ανθρώπων και από την πρώτη στιγμή ,λοιπόν, έκανα λάθος πράγματα τα οποία η μαμά Ρούλα τα ονόμαζε «σκανταλιές». Χωρίς να το θέλω και δίχως να ξέρω τρόπους να το διορθώσω έκανα δυστυχισμένους τους γονείς μου που με μεγαλώνουν με τόση αγάπη.dog-trainingphoto43

Έτσι και μετά από πολλές σκανταλιές άρχισε να έρχεται στο σπίτι μας η κυρία Μαρία (έτσι μου είπε η μαμά ότι τη λένε, νομίζω). Την αγάπησα από την πρώτη στιγμή, μα και εκείνη το ίδιο αφού είμαι αξιαγάπητος!!!!!

Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με καταλάβαινε και σκεφτόταν όπως και εγώ. Αφού ήξερε πως σκέφτομαι ξεκινήσαμε ένα ταξίδι μαζί στο μαγικό κόσμο της «θετικής εκπαίδευσης».Κάθε μέρα γινόμουν όλο και καλύτερος και η μαμά Ρούλα δεν ξαναείπε τη λέξη «σκανταλιά» .Το μόνο που έλεγε συνεχώς ήταν μπράβο και εγώ προσπαθούσα ,με αυτά που μου μάθαινε η κυρία Μαρία φυσικά γιατί χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να της εκφράσω την αγάπη μου, προσπαθούσα λοιπόν να τους κάνω ευτυχισμένους.

Κυρία Μαρία σε ευχαριστώ που με βοήθησες με τη θετική εκπαίδευση να εκφράσω τα συναισθήματά μου και να γίνω αυτό που πραγματικά θέλουν οι γονείς μου, μα πάνω από όλα σε ευχαριστώ που μου έδειξες το δρόμο για να τους κάνω ευτυχισμένους διότι πέρα από εντολές και εκπαιδεύσεις αυτός είναι ο ρόλος του κάθε σκύλου…

Με πολλή αγάπη και αφοσίωση ο μαθητής σου,Conan!

joomla template 1.6